Var är cykeln?

I morse möttes vi av en tråkig nyhet när vi kom till våra trädgårdar. Någon hade under helgen roat sig med att plocka med sig den rostiga gamla cykeln som låg i Ranunculaceae-trädgården som växtstöd. Växterna satt snyggt och prydligt kvar, även de växter som växte upp genom ekrarna och denne någon hade inte spillt en gnutta jord på de nylagda gångarna. Vi kliade oss i huvudet och undrade vem som för det första kunde vara så dum så man stal en rostig gammal cykel som inte går att cykla på, och för det andra skonade allting annat runt omkring. Det tackade vi ju för, i och för sig.



Cykeln återfanns i ån efter någon timme och nu sitter den fast, riktigt ordentligt, tack vare vår lärare Lennarts konstruktion.



Förmiddagen ägnades åt ytterligare plantering och vattning. Nyplanterade växter är mycket törstiga och när inte slangarna räcker till får man rycka in med vattenkanna.

Ulrika ser till att gräset får en extra slurk


Här sitter Saxifragaceae-gänget på sängkanten och pustar ut i värmen.

Kjell, Agneta, Katarina och Ingela ingår i denna grupp.


Nu har vi ett par dagar med diverse ströjobb i tematrädgårdarna, samt lektioner i andra ämnen. På torsdag är vi tillbaka för att göra det avslutande arbetet innan invigningen som äger rum på fredag klockan 10.
















Vid tangentbordet,
Madeleine :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0