Ögonblicksbilder

Sakta men säkert närmar sig slutet av anläggningsperioden. Det är varmt och snustorrt och bland annat Emma och Anna-Carin har erbjudit sig att vattna. Det är viktigt att de praktiska frågorna blir lösta och idag har vår lärare Lennart ordnat så att det finns tillräckligt med slangar på plats.

Idag kom den stora stenen på plats. Det krävdes ett par personer för att välta den till rätta och ytterligare för att ta emot den. En sten väger. Mycket.

image39


Här följer ett par bilder från trädgårdarna. Om du blir nyfiken är du välkommen hit för att titta närmare... Bilderna får tala för sig själva!


image42
image41
image45
image44
image43Vid tangentbordet,
Madeleine :)

PS! I kväll, fredag,  ställs den här bloggen i kö för att flyttas över till nytt bloggverktyg. Om du stöter på problem är det bara att försöka igen lite senare. Jag håller tummarna för att allt kommer att fungera snabbt och smärtfritt!

Kommentarer
Postat av: Fundera grönt

Spännande att följa ert arbete!

2008-06-06 @ 22:49:07
URL: http://funderagront.blogspot.com/
Postat av: Madeleine

Hej Fundera grön!Kul att du har hittat hit! Det vore jätteroligt om du har möjligthet att komma hit och titta 'live'. Tematrädgårdarna hittar man om man går från Drömparken utmed ån bort mot området med idéträdgårdar.Må så gott!

Madeleine :)

2008-06-07 @ 08:49:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0