Invigning!

I fredags invigdes våra tematrädgårdar i Enköping! Vår kurschef Lena Månsson och Enköpings stadsträdgårdsmästare Tomas Lindvall höll invigningstal och Tomas var även den som fick äran att klippa bandet.
Efter öppnandet fanns det möjlighet för de många besökarna att titta runt i trädgårdarna, mingla och förse sig med frukt, dryck och andra godsaker som dukats upp.En av besökarna var klematiskännaren Jan Lindmark, som var mycket nöjd med det vi elever lyckats åstadkomma. Här provsitter Jan solstolen i Poaceae-gruppens trädgård.Trädgårdarna kommer att skötas av oss elever fram till den 23 oktober då de tas ned igen. Vi hoppas på många besökare i sommar och, vem vet, det kanske läggs upp en och annan lägesrapport här i bloggen trots sommarlov. Om inte annat dyker vi upp igen när det är dags för nedmontering.

Ett stort tack till alla våra sponsorer som gjort det möjligt för oss att pröva våra kunskaper i detta projekt. Samtliga företag som bidragit finns namngivna vid trädgårdarna. Ett stort tack vill vi även ge till Tomas Lindvall med personal vid parkförvaltningen på Enköpings kommun, som funnits till hands för oss under anläggandet.Ha nu en riktigt skön sommar och passa gärna på att besöka Tematrädgårdarna under sommaren!

Vid tangentbordet,
Madeleine :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0