En sista putsning...

Idag har vi gjort det sista arbetet i våra trädgårdar. Vi har planterat de sista växterna, fräschat upp gångar, lagt på grus och täckbark, samt städat i området runt trädgårdarna.Sigrid gör en sista putsning


Alla är nöjda med slutresultatet och fascineras över att vi har lyckats åstadkomma det vi satt och skissade på i klassrummet för ungefär ett halvår sedan. Ingen av grupperna har behövt göra några större avsteg från grundidéerna även om vi har stött på ett par utmaningar på vägen. De problem som uppkommit har lösts tack vare en hög grad av flexibilitet och kluriga idéer.

Arbetet har flutit på fantastiskt bra. Samarbetet i och mellan grupperna har fungerat helt smärtfritt. Visst har vi varit oense emellanåt och kanske lite irriterade, men med tanke på att vi arbetat tätt tillsammans, under viss press, från morgon till kväll under anläggningsarbetet är det helt normalt och ingenting som inte gått att hantera.En framgångsfaktor har varit de uppstartsmöten vi haft varje morgon där vi gått igenom vad varje grupp kommer att arbeta med under dagen och hört oss för om det finns något som kan samordnas. Att vi hjälpts åt mellan grupperna och kunnat låna utrustning av varandra är också värdefullt.

Idag hade vi besök av SVT Uppland. Inslaget som gjordes kommer att visas inom de närmaste dagarna.  SVT Uppland
Vet ni förresten på hur många sätt man kan stänga en brevlåda? Att det inte bara är på ett sätt blev Jenny varse idag.Till slut blir han nöjd, fotografen... :)


Välkommen till invigningen som äger rum kl. 10 i morgon fredag. Hela klassen finns på plats och kan svara på frågor. Tematrädgårdarna är öppna fram till den 23 oktober, då de tas ned för att lämna plats för det nästa års elever skapar.
Väl mött!
Madeleine :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0