Lägesrapport

Det växer och frodas i tematrädgårdarna och dagligen strömmar mängder av människor igenom trädgårdarna för en stunds inspiration. Många kommer tillbaka, antingen för att guida någon av sina bekanta eller för att se vad som hänt sedan sist. Många uttrycker att de alltid upptäcker något nytt när de kommer tillbaka.



Att trädgård är bra för hälsan börjar bli allmänt känt och bekräftades här om dagen när en besökare nämnde att hon varit på uruselt humör när hon kom dit, men efter en stunds strosande kände sig betydligt muntrare och piggare. Härligt! Det bjuder vi gärna på!



Skötselschemat rullar vidare och det verkar fungera utmärkt så här långt. Tre till fyra personer har ansvaret för trädgårdarna under en vecka och kan sinsemellan fördela dagarna som det passar. En del väljer att åka själva andra är flera och hjälps åt.



Har du inte haft möjlighet att besöka trädgårdarna än rekommenderar jag ett besök. Vägbeskrivning finns i högermarginalen.
Välkommen!



Vid tangentbordet,
Madeleine :)

Trädgårdarna på Lokal-TV

Fram till onsdag kommande vecka kan du se Tematrädgårdarna i programmet Trädgårdstider med Caroline Jonsson.

Programmet finns att se här:
TV Bålsta Enköping
Klicka på pågående sändning.



Caroline och Yvonne äter lunch innan inspelningen

Anden i Enköpingsån...

För någon vecka sedan upptäckte vi att anden i Poaceae-trädgården hade blivit bortrövad. I dagarna har vi fått rapporter om att den är på semester i Enköpingsån, där den guppar runt mycket förnöjt.

En Enköpingsvariant av trädgårdstomten som blev kidnappad?
Historien om trädgårdstomten i Piteå.


En bild på anden, innan den gav sig ut på djupare vatten...

Vid tangentbordet,
Madeleine :)

RSS 2.0